دوشنبه، 31 تیر 1398

بهترین شیوه‌ی گرم کردن غذا چیست؟

بهترین شیوه‌ی گرم کردن غذا چیست؟


خیلی از ما عادت داریم باقی مانده‌ی وعده‌های غذایی پخته شده را در یخچال یا فریزر قرار دهیم و یک یا چند روز بعد آن را دوباره گرم کنیم و میل کنیم. بیشتر ما هم غذاهایی که میل می‌کنیم فریز شده هستند و نیاز دارند گرم و پخته شوند. ولی آیا اصولی برای گرم کردن غذاهای پخته و خام وجود دارد؟ برای فهمیدن این سوال مقاله‌ی اینفوگرافیک زیر را مطالعه کنید.

 

مطالب مشابه

اتاق‌های خانه‌ی ما باید چه رنگی باشند؟

اتاق‌های خانه‌ی ما باید چه رنگی باشند؟ هرکدام از رنگ‌ها از نظر روانی چه تاثیری روی ما دارند و با توجه به کاربری..

برای کارهای مختلف چقدر آب مصرف می‌کنیم؟

هیچ می‌دانستید مقدار آبی که برای ساخت یک بطری پلاستیکی یک لیتری آب آشامیدنی مصرف می‌شود هفت برابر میزان آب درون آن..

از سبزی‌پلو ماهی شب عید تا سایر غذاهای دریایی

ایرانی‌ها با خوردن سبزی پلو ماهی در عید نوروز به استقبال سال نو می‌روند. آن‌چه در بشقاب‌های سبزی‌پلوی نوروزی..

ذخیره‌گاهی برای روز فاجعه

هیچ‌ می‌دانستید در جزایر اسوالبارد متعلق به نروژ که در نزدیکی قطب شمال قرار گرفته، ذخیره‌گاهی بزرگ وجود دارد؟..

حیرت‌انگیزترین آسمان‌خراش‌ها در شهرهای آینده

گاهی پیش می‌آید که در فیلم‌های علمی-تخیلی مناظری را از شهرهایی در آینده می‌بینیم که ساختمان‌هایی عجیب و غریب..

0 نظر

شما در این باره چه فکری می کنید؟